GO FORLAG HAR FÅET NY HJEMMESIDE! Klik her for at gå til goforlag.dk

GO FORLAG HAR FÅET NY HJEMMESIDE! Klik her for at gå til goforlag.dk

Handelsbetingelser

OBS! Du behøver ingen kode / brugerprofil for at bestille læremidler hos os. Din skoles oplysninger indtastes ved køb.

Ordrebekræftelse

Når du handler i vores butik på www.goforlag.dk, vil du efter at have afsendt din ordre automatisk modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Priser

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på www.goforlag.dk. Alle priser er ekskl. moms og levering. Der tillægges leveringsomkostninger, som følger postvæsenets posttakster.

 0 - 0,5 kg

 49 kr.

 0,5 - 5 kg

 80 kr.

 5 - 10 kg

 110 kr.

 10 - 20 kg

 170 kr.

 20 - 25 kg

 250 kr.

Bestillinger der vejer over 25 kg, sendes med fragtmand og afregnes efter gældende fragtmandspriser.

Ordre med fakturaadresse i udlandet tillægges et ekspeditionsgebyr på 75 DKK.

Der gives 10 % medlemsrabat på de fleste bøger til medlemmer af Geografforbundet. For at opnå denne rabat skal bøgerne købes direkte ved GO Forlag. Alle kan blive medlem. Læs mere under Rabat.

Priser på digitale produkter tager altid udgangspunkt i et årsabonnement. Det er muligt at købe adgang til digitale læremidler i perioder helt ned til 1 måned. Ved abonnementsperioder under 12 måneder vil prisen pr. måned være det dobbelte af den normale pris. Kontakt os på tlf. 63 44 16 83 eller go@goforlag.dk for at bestille kortvarige abonnementer. 

Betalinger efter betalingsfristen pålægges rykkergebyrer.

Levering

Vi leverer varerne 2-3 arbejdsdage efter modtagelsen af ordren. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder (f.eks. august og december).

Ved efterforsendelse af ikke udkomne bøger opkræver forlaget forsendelsesomkostninger.

Returret

Varer købt direkte ved GO Forlag kan returneres i ubrugt stand til:

DBK
Mimersvej 4
4600 Køge
Returafdelingen

Du har 14 dages returret på alle varer. Du skal selv betale returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Sammen med returvarerne skal du vedlægge en kopi af fakturaen eller en kopi af følgesedlen. Det en god idé at returnere varerne som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering som dokumentation, såfremt varerne ikke modtages af DBK.

Såfremt varerne er beskadigede ved returmodtagelsen på grund af mangelfuld emballering, kan vi ikke garantere refundering af varernes fulde pris. Vi sender en kreditnota på de returnerede varer. Vi krediterer ikke fragtomkostninger.

Reklamation

Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler GO Forlag returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail. Du skal oplyse fakturanummer og forklare problemet. Du kan kontakte GO Forlag på telefon 63 44 16 83 eller e-mail go@goforlag.dk.

Moms:

Grønland, Færøerne og øvrige udland:
Der pålægges ikke moms på varer til virksomheder og private.

EU-lande:
Institutioner/virksomheder med cvr. nr/VAT, bliver ikke pålagt moms på varens pris. Husk at oplyse cvr-nr/VAT ved bestilling.

Private kunder bliver pålagt dansk moms.

Virksomheder uden cvr.nr/VAT bliver pålagt dansk moms

GO Forlags ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med GO Forlags leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på www.goforlag.dk. GO Forlag har som sælger ansvaret for varernes kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende varerne rettes til GO Forlag. GO Forlag påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. GO Forlag tager forbehold for fejl i både priser og varebeskrivelser.